Agenda de Beauté

Groot formaat € 31,00 / Klein formaat € 28,00
Bestellen Adverteren
  • Luxe uitgevoerde vakagenda
  • Dé agenda voor de beautybranche
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Besteld, snel in huis

Luxe Agenda de Beauté

Onmisbare vakagenda voor de schoonheids- en beautybranche


Luxe uitgevoerde vakagenda in chique glimmend wit of zwart, is genaaid gebonden, hierdoor ligt de agenda mooi open en is zeer duurzaam in gebruik. Zeer fraaie afwerking, voorzien van goud / zilveren logo met leeslint, een echte aanwinst! Het gehele jaar door te bestellen, nieuwe editie altijd in september.

Het calendarium (afsprakengedeelte) is van 115 grams houtvrijschrijfpapier (dus niet glad) wat het zeer aangenaam maakt om zowel met vulpen, balpen of potlood te gebruiken. Zeer geliefd onder schoonheidsspecialistes, pedicures, nagelstylistes, opleidingsinstituten en toeleveranciers.

Calendarium

Uw afsprakenoverzicht


De grote A4 agenda heeft een kwartiersindeling die van 8.00 uur tot en met 22.00 uur loopt. De kleine A5 agenda heeft een halfuursindeling en loopt ook van 8.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdagen van 8.00 tot en met 19.00 uur. Beide agenda’s hebben een weekoverzicht over twee pagina’s.

De agenda beschikt over een 16-maands calendarium, die in oktober begint. U beschikt dus over een extra lang en uniek agendagedeelte! Bij aankoop kunt u meteen de agenda gebruiken om al uw afspraken rond de drukke feestdagen vooruit te plannen.

Méér dan een agenda

Voorzien van zeer nuttige vakinformatie !


Naast het overzichtelijke afspraken-schrijfgedeelte bevat de agenda zeer handige vakinformatie: overzicht van opleidingsinstituten, toeleveranciers, merkenlijst, nationale en internationale vakbeurzen, branche-organisaties, etc.

De Agenda de Beauté wordt al ruim 31 jaar met veel plezier uitgegeven en is zeer geliefd onder schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylistes, beautyfarms, opleidingsinstituten, toeleveranciers en organisaties die betrokken zijn bij de schoonheids- en verzorgingsbranche.